Geen categorie

Ontzorgen

By 4 juli 2018 No Comments

Jij en je partner hebben waarschijnlijk beiden een baan of eigen onderneming, een druk sociaal leven en een familie om je heen. Vaak is er om één van hen extra zorgen. Denk aan een demente vader, zieke broer of zus maar het kan ook zijn de extra zorg voor één van je kinderen. Als er dan plots iets verandert in je leven of dat van je familielid dan brengt dit veel zorgen en veel werk met zich mee. Het zijn beslismomenten in je leven waar je mee moet dealen. Om je te ontzorgen, je tijd te geven voor aandacht voor jezelf maar ook voor je familie is er Lucretius.

Wij bieden zekerheid omtrent financiën in het algemeen en belangrijke financiële beslissingen in het bijzonder. We ontzorgen de administratie en planning. Het creëren van een overzicht en een toekomstplan. Het voorhouden van een spiegel en een extra controle/akkoord voor een belangrijke beslissing.

Leave a Reply