Geen categorie

Je leven op de rit

By 4 juli 2018 No Comments

Bij tegenslag wil je doorgaan met je leven. Wij kunnen je zorgen niet helemaal wegnemen maar je leven wel een stuk aangenamer maken. Wij maken op basis van informatie over je familie, leven en financiƫle situatie een ontzorgplan. Daarnaast kijken we naar jouw wensen en doenvermogen. Wij kijken in de breedte en geven je de ruimte om na te denken zodat je zelf keuzes kunt maken wat bij jou past. Het spiegelt je behoefte en wensen. Het ontzorgplan heeft een praktische opzet zodat je een overzicht hebt met acties, opties en eventueel kosten. Deze kunnen kostenbesparend zijn, hard nodig zijn of je een enorme verlichting geven. Indien gewenst kunnen wij het vervolgproces ook nog verder overnemen of uitzetten bij deskundige. Dit geeft rust en bespaart uiteindelijk veel van je kostbare tijd.

Wij ontzorgen door te verbinden met een deskundig en betrouwbaar netwerk aan zorg, financiƫle en juridische dienstverleners.

Leave a Reply