Geen categorie

Scheiden: Goed uit elkaar of opnieuw beginnen.

By 21 augustus 2019 No Comments

Bij een ingrijpende gebeurtenis als scheiden komt er veel op je af. Linksom of rechtsom de impact is enorm. Niet alleen emotioneel maar ook praktisch, financieel, fiscaal en juridisch. Het grote life-event scheiden staat dan ook in de top 3 van de stressladder. Dat geldt dus ook voor het niet scheiden of de overweging om bij je partner weg te gaan. Hulp is meer dan welkom, maar bij wie kan je terecht om in vertrouwen je situatie te vertellen in de hoop dat er weer uitzicht is.

PMA is bij uitstek gericht om in praktische en emotionele zin op een zo goed mogelijk manier opnieuw naar je relatie te kijken. Samen of het nieuwe samen.

Lucretius zorgt voor rust, overzicht en zekerheid, zodat jij en je familie meer tijd en ruimte overhouden voor andere zaken en voor elkaar. We ontgooglen, brengen structuur aan, geven je richtlijnen en we kunnen, indien nodig, de regie voeren.

Ons doel is dat u weer meer tijd en energie voor jezelf en voor je naasten overhoudt.

In ons werk van mediator en organizer maken we veel mee. Relatieconflicten tussen familieleden, echtelieden of stellen zorgen ervoor dat deuren gesloten blijven. Hulp vragen aan een professional is een grote stap. Vooral als je het gevoel hebt dat je in een uitzichtloze situatie verkeerd. Het is erkennen dat je het niet alleen kan, maar ook niet alleen hoeft te doen. En dan moet je er notabene ook nog voor betalen.

Om de stap te maken en te komen tot rust, slaan wij de handen ineen. Als je telkens weer tegen die muur aanloopt en je herkent je in onderstaande uitspraken dan is er hulp.

“Ik ben er klaar mee”
“Elke keer beginnen we rustig en eindigen we in een ruzie”
“ Jij begrijpt er niks van!”
“Hoe vaak moet ik het nog uitleggen”
“Waar moet ik in godsnaam beginnen”
“Ik ben zo moe”

Op een persoonlijke manier zoeken wij samen met jou naar een oplossing en maak je keuzes.
Je ziet dat het je tijd en energie oplevert door het opschonen en het leren van nieuwe vaardigheden. Nieuwe inzichten leiden tot een nieuwe aanpak, nu en in de toekomst. Als de aanpak verandert, verandert ook het resultaat. Denk aan kracht, rust in je hoofd, een goede nachtrust, aandacht voor je gezin, vrienden en de mooie dingen van het leven.

PMA Mediation zorgt dat van muren deuren gemaakt worden. Gedurende Mediation ga je elkaar weer ontmoeten en ontstaat een sfeer van welwillendheid die het mogelijk maakt dat oplossingen gevonden worden.

Lucretius zorgt voor rust, overzicht en zekerheid, zodat jij en je familie meer tijd en ruimte overhouden. Waar sta je? Wat is er nodig? Hoe verder?

Wat kunnen wij concreet voor je betekenen?

  • Relatie Mediation
  • Samen zoeken naar nieuwe oplossingen
  • Ordenen van je geldstromen
  • Optimaliseren van je uitgaven maken het makkelijker om te plannen
  • Leren je hoe je structureert en prioriteert
  • Analyse van je behoefte nu en in de toekomst
  • Maken van een ontzorgplan

Onze ervaring en werkwijze maakt het verschil. Schroom niet en schakel ons in.

Leave a Reply